LA VELLA LOLA - Arenys de Mar




LA VELLA LOLA


    Us oferim els nostres serveis amb la formació que més us convingui        (duet, trio o quartet)

      En Pep Bergadà també us pot amenitzar qualsevol event en solitari




 
                                                                  Formació en duet


Formació en trio


Una guitarra, un acordió i un contrabaix, acompanyan les veus de La vella Lola. Ens avala una llarga experiència en la cançó marinera: havaneres, valsets mariners.  Desde sempre amb tres objectius: Fer-ho bé, passar-ho bé i fer-ho passar bé. Musics professionals.

                                      
                                           
 Pep Bergadà

                                  (professor de guitarra a l'Escola de Música)


                         


                                           
Marta Bombí
                                         (professora de música)

  

                                               Elisa Sala
          
           (professora d'acordió al Conservatori d'Andorra la vella)




                                                               Toni Pujol

                               (professor de baix i contrabaix)

         

I SI VOLEU UN BON CREMAT.....
TAMBÉ US OFERIM LA POSSIBILITAT DE FER-LO


                           El cremat d'en Quico LLuch



-HAVANERES espectacle clàssic d'havaneres amb les cançons més conegudes i celebrades (la gavina, la bella lola, el meu avi,etc.)







Enllaç      VIDEO LA VELLA LOLA 2016


-CANÇÓ MARINERA
 espectacle de cançons relacionades amb el mar i el seu entorn. Havaneres conegudes, havaneres desconegudes, valsets mariners, aquelles cançons que ens evoquen directament el mar i l'amor. De vegades sentiments a flor de pell.


La Vella Lola és una formació musical de caire professional, dedicada bàsicament a la interpretació d' havaneres, valsets mariners, i totes aquelles cançons que continguin bellesa.



HISTÒRIA:


Actualment som quatre components: Marta Bombí veu, Josep Bergadà veu i guitarra, Elisa Sala veu i acordió i Toni Pujol contrabaix. En Toni Pujol i en Josep Bergadà son professors a l'Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i l'Elisa Sala ho és del Conservatori d'Andorra la vella. L'essència de la formació sorgeix l'any 1988 data a partir de la qual els seus primers components canten junts. És el setembre de 2004 quan neix La Vella Lola com a formació estable i oberta a qualsevol idea musical, amb la Marta Bombí a la veu, amb la ferma intenció de fer arribar l’ havanera i, en general, la cançó de taverna i de caràcter mariner a tots els racons on sigui possible, sempre amb el màxim rigor.

Hem fet més d'un miler d'actuacions per tot Catalunya en forma de concert i en festes públiques i privades destacant la participació en la Festa Major de Gràcia i en la Festa Major de Sants de la Ciutat de Barcelona, al Casal Català de Brussel·les, en la Mostra de cançó de taverna de Sant Feliu de Guíxols i en la celebració anual de la Festa de la Sal al municipi de l'Escala (Girona). Hem col·laborat activament durant quatre anys amb la Fundació Viure i Conviure de la que va ser Caixa de Catalunya havent efectuat més de quaranta d'actuacions als Clubs Sant Jordi d'arreu del país. Actuacions a Casals de la Generalitat. Festes Majors de la Colònia Güell, Santa Pau, Vilamitjana, Sant Feliu del Racó, Ferran, Baldomar, Sant Jaume Sesoliveres, Vielha, etc. Actuacions a més de 200 municipis de Catalunya (Barcelona, Lleida, Igualada, Bovera, Calella de Palafrugell, Isona, Camprodon, Sabadell, Mataró, Arenys de Mar. Arenys de Munt, etc.) Participacions amb la fira "Sabors Catalans" a diversos municipis i al Saló Internacional de Turisme a Catalunya. Hem participat en el programa de televisió "ben trobats" de El Punt Avui-TV (xarxa de televisions locals), a TV2 al programa La recepta perduda presentat per Sílvia Abril.


Entre els anys 1996 i 2004, en Josep Bergadà va formar part del grup "La Taverna",dedicat a la interpretació d'havaneres i cançons relacionades amb aquest génere , havent enregistrat tres CD'S (La noia de Sinera (1998), De port en port (2000) i La becaina (2002))amb cançons de repertori i cançons pròpies i havent realitzat més de 700 actuacions arreu de Catalunya, per Espanya, Bèlgica, França i Suïssa. 

En Josep Bergadà és l'autor de la cançó "La becaina", de l'havanera "la Noia de Sinera", el valset de la "Festa de la Sal", la cançó de taverna "el sopar", el bolero "paper mullat", l'havanera "Al teu mirar" (cançó guanyadora d'un accèssit al Concurs de composició d'havaneres de Catalunya l'any 2017), "El carrer de les 40 portes blaves" i d'altres.

La vella Lola ha estat coneguda i reconeguda arreu, per la veu de la Marta Bombí, que ha estat aquests vint anys al capdavant de la formació portant la veu solista amb la seva inconfusible i acurada forma d'interpretar les cançons.

L'any 2013 vàrem enregistrar un CD amb unes quantes cançons del repertori que porta per títol PAPER MULLAT, nom de la cançó de producció pròpia que encapçala el disc.

Si ens voleu escoltar: a SPOTIFY hi trobareu el nostre CD (paper mullat)

http://es.youtube.com/user/lavellalola



Disposem de transport i equip de llum i so propis.
TEL. 626 760 665 - Josep Bergadà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada